Vrste kredita
Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Kontaktirajte nas i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!
 

nenamjenski kredit

Nenamjenski krediti 

Kreditni posrednici eurokorekt grupe d.o.o. vam nude sve informacije i najpovoljnijim kreditnim linijama na tržištu, koristeći svoje dugogodišnje iskustvo, te osobni pristup svakom klijentu u pronalasku najkvalitetnijeg riješenja!

 

 
opširnije
  
 
  
NA OSTATAK RIMANJA

Krediti na ostatak primanja za zaposlene i umirovljenike. Posebna ponuda! Uz Eurokorekt grupu d.o.o. do 75% zaduženosti! Novo! Krediti na ostatak primanja do 200 000kn uz fiksnu kamatu od 7%! Ponuda vrijedi za cijelu RH! Realizacija od 1 do 5 radnih dana od predaje kreditnog zahtjeva i ostale potrebne dokumentacije.Odvagnimo dobre i loše strane svakog kreditnog programa i uvjerite se zašto smo najuspješnija agencija.

 
 
opširnije
  
 
 
unirovljenici

Novo!!! Samo uz Eurokorekt grupu kunski krediti za

umirovljenike do 230 000kn 

uz fiksnu kamatnu stopu od 7,99% i sa rokom otplate od 15.godina-istek u 72.godini! Krediti za umirovljenike uz povoljne uvjete kreditiranja omogučuje Vam brzo i jednostavno rješenje do gotovine za financiranje Vaših osobnih potreba. Imate prevelike mjesečne rate?Imate kredit sa nepovoljnom i promjenjivom kamatnom stopom? Imate kredit u stranoj valuti? Već sa mirovinom od 1500kn ostvarite si kunski kredit sa fiksnom kamatom od 7,99% i sa rokom otplate na 15.godina.

 
opširnije
  
 
 
ostali krediti

 


opširnije
  
 
 
Savijeti o kreditima na jednom mjestu, sasvim besplatno ! ! !

© 2013 Eurokorekt grupa d.o.o. Direktor: Robert Taslak
Temeljni kapital od 20 000 kn uplaćen u cijelosti